Met veel genoegen meld ik u allen de nieuwe cursusdata voor het voorjaar 2018! Er zijn inschrijvingsmogelijkheden voor een nieuw te starten groep“Geschiedenis van de Klassieke Muziek”, Serie 1 – van de Oudheid tot en met de Barok, voor een serie middagsessies op dinsdagen vanaf  30 januarisymphony

Daarnaast worden ook geïnteresseerden in de  “Geschiedenis van de Russische Klassieke Muziek” mogelijkheden geboden om zich voor een avondgroep in te schrijven. Deze begint op dinsdagavond 6 februari a.s. en loop tot en met 17 april!

moscow--1264438728-article-0  25globespotter-madrid-blog480-v2

En nieuw voor 2018 is een 6 colleges tellende serie over “Vrouwelijke componisten”, een doorgaans vergeten en dikwijls sterk onderschatte groep scheppers van wérkelijke parels in de klassieke muziek! Sporadisch zijn deze componisten te horen op ons eigen NPO Radio 4 en ontbreken ze op de meeste concertprogramma’s van live-uitvoeringen. Deze serie Colleges  – van dinsdag 7 februari tot en met 21 maart – maakt daar voorgoed een einde aan en laat u kennis maken met en vooral genieten van deze ‘works of art’!

p03l574t  women-composers-300x200

Kijk dus snel op de desbetreffende pagina’s voor de verschillende cursusprogramma’s. Ik zie er naar uit u weer welkom te mogen/kunnen heten.